BLH logo

OM BLH

BLH Flytning & Transport er en mindre familievirksomhed der følger med tiden.
Den blev startet af Eric Bøgeskov tilbage i 1972, og senere i 2006 tiltræder Sønnerne Nicolai og Benjamin som medejere.

Vi har gennem tiden beskæftiget os med taxameterkørsel, privatflytninger, skadeservice, virksomhedsflytning for små og store virksomheden, møbeldistribution, hvidevaredistribution, møbelhotel, dækhotel, serviceudlejning samt administration af pallegods.

Vi forstår at tilpasse os tidens behov og gøre det vi er bedst til. Bl. a. kom vi igennem finanskrisen ved at tilbyde prisbillige transport- og flytteløsninger som vi stadig holder fast i den dag i dag.

Med nye tiltag i 00’erne som vores Dækhotel, Bøgeskov Lagerhotel A/S der tilbyder opbevaring af kundehjul for autoforhandlere i hele landet, samt Nordsjællands Serviceudlejning - ALTiFEST A/S som stiller op til fest af alle slags /telte, borde, stole, service mm., har vi formået at skabe eget behov for personale samt transport, montage- og opstillingsopgaver og dermed en større og mere fleksibel medarbejderstab og vognpark.
På den baggrund kan vi tilbyde fleksible transport løsninger, til yderst fleksible priser.


Vores målsætning er, at vi ikke vil være større end kunden altid kan føle sige i centrum, uanset størrelsen på opgaven.

Vi har et friskt mandskab på 15 mand og en vognpark på 12 biler, fra 1,5 m3 til 60 m3, hvilket gør at vi er rustet til alt, lige fra levering af små pakker, ad-hoc kørsel eller distributionsruter samt mindre eller større transportopgaver og ikke mindst flytteopgaver for private samt mindre og mellemstore virksomheder.

Med 35 års erfaring i flytte- og transport branchen, er vi absolut et godt valg til at udføre netop deres næste opgave.

Alle vores biler er udstyret med alt moderne udstyr til at udføre netop deres opgave Stropper, sækkevogn og elektriske palleløfter til de tunge transportopgaver, vores flyttevogne er udstyret med stropper, flytteseler, flyttetæpper og flyttehunde.

Tilfredse kunder er grundlaget for vores eksistens og vi tilsigter at kunne levere netop det produkt der efterspørges.

Vi håber du vil give dig tid til at klikke en tur rundt på vores hjemmeside, og se hvorfor du netop skal vælge os.


transport
transport

BLH facebook